Lessen & cursussen
Mankes Live - (Kenny Brown) - foto 1.jpg
Kenny Brown

Schilderen met muziek en tekst

Mankes Live - (Kenny Brown) - foto 2.jpg
Kenny Brown

Schilderen met muziek en tekst

Jasper Schalks - (fotograaf onbekend) - foto 1.jpg

Schilderen met muziek en tekst

Voorprogramma: Jasper Schalks

MANKES

In november 2013 besluiten singer-songwriter Selma Peelen en The Weak And The Strong (Johan Visschers) hun krachten te bundelen in MANKES. Aanvankelijk bedoeld als project maar inmiddels vormt de band de hoofdmoot van hun muzikale leven. 

MANKES schildert met muziek en teksten een dynamische mix van verstilde landschappen en expressieve collages, poëtisch en filmisch. Tot nu toe bracht de band drie albums uit: MANKES (2014), Kill the Birds (2016) en het livealbum Zelhem (2018). De band speelt op uiteenlopende podia, in binnen- én buitenland: van de Melkweg tot festivals, theaters, huiskamers en dakterrassen.

Jasper Schalks
Nadat Jasper Schalks (1994) op zijn 15e zijn eerste cd van Bob Dylan kocht, heeft authentieke folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. Na flink wat shows te hebben gespeeld verscheen in februari 2018 zijn debuut-EP: These Things Shall Pass. Festivalinfo.nl: "These Things Shall Pass is een weliswaar korte, maar zeer geslaagde kennismaking met zijn muziek die absoluut smaakt naar meer. Van Schalks gaan we in ieder geval nog veel meer horen!"

muziek
  • Pauze: Ja Café Cool
    • € 0,00

Ook leuk!