Lessen & cursussen
Bare Bones - september - MADLIFE - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto staand.jpg

MADLIFE

Bare Bones - september - De Burghers - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto kleur.jpg

De Burghers

Bare Bones

Madlife & De Burghers

In deze nieuwe maandelijkse concertreeks met pure akoestische liedjes bewandelen de artiesten hun eigen pad. De optredende muzikanten zullen hun songs zo klein en puur mogelijk uitvoeren. Zoals de liedjes zich in hun eerste naakte versie  aandienden. Verwacht geen gevestigde namen, maar wel mooie muziek en vreemde combinaties. Eigenzinnig, soms tegendraads maar altijd verrassend.

Voorprogramma
De Burghers begonnen ooit als powerpop/punk-coverband, maar schreven al snel hun eigen werk. Zo brachten Niels de Wit (zanger/gitarist), bekend van o.a. ex-Johan en Electric Tears, en zangeres/bassiste Simone Mansveld (ex-Bugs) in korte tijd platen uit vol sterke songs, zagende gitaren en beukende drums. Tijdens de coronacrisis ging het repertoire op de schop en werd de beukende muziek overboord gegooid. Zo wappert het in 2022 thuis opgenomen album Burghers Orquestra muzikaal en instrumentaal alle kanten op. Wat blijft zijn de sterke liedjes die de luisteraar soms op het verkeerde been zet.

Hoofdprogramma
Madlife is het project van bassist, zangeres en toetsenist Madelief van Vlijmen. Pure popmuziek en de jarentachtig-invloeden zijn nooit ver weg, de nummers zijn pakkend maar altijd met een aparte twist of vreemde wending. Akoestisch met viool en drums erbij of volledig elektrisch: Madelief overtuigt ieder publiek. Tegenwoordig aangevuld met extra gitarist Eg de Jong!
 

muziek

Ook leuk!