Lessen & cursussen
Showman's Fair - sfeerbeeld 3.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair - sfeerbeeld 4.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair - sfeerbeeld 2.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair - sfeerbeeld 1.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair - Das Lemniscaat - NIETS.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair

Luncharrangement

Na eerdere succesvolle edities in Alkmaar strijkt de Showman’s Fair dit jaar neer in Heerhugowaard!

Op zaterdag 28 augustus trappen we het culturele seizoen van Heerhugowaard en Langedijk af met de Showman’s Fair: “Een festival voor artiesten en nieuwsgierige mensen”, aldus Terts Brinkhoff, oprichter van de Parade.

Schuif aan, aan lange tafels en laat je onderdompelen in een theatrale wereld vol spektakel, verrassing en optredens in alle vormen. Met een koptelefoon op volg je de voorstelling die op dat moment voor je neus speelt. De tafel is namelijk tevens de speelvloer! Tussendoor trekken lokale artiesten, muzikanten en performers alles uit de kast om het publiek te verrassen. En terwijl je zit serveren onze horecamedewerkers lekkere hapjes en drankjes. Laat je cultureel verantwoord in de watten leggen door de Showman’s Fair in Cool!

Programma luncharrangement
Geniet tijdens het luncharrangement van een tweegangen lunch (verzorgd door restaurant Stroming), drankjes en drie bijzondere theaterproducties:

Das Lemniscaat - NIETS
Das Lemniscaat verhoudt zich tot de onmetelijke, onbegrijpelijke nietigheid en tot de absurditeit van betekenisloosheid in dit manische universum. Ze pogen niets te omarmen en daarmee álles tot rust te laten komen. Verwacht niet niets. We zullen wel iets doen. Alles of niets.

Conny Janssen Danst
Speciaal voor de Showman’s Fair heeft Conny Janssen een choreografie gemaakt die, net als al haar werk, dansen tot een feest maakt. Geen gestudeerde ontwerpen maar ontmoetingen tussen de dansers en tussen dansers en publiek.

Derde voorstelling: wordt vervolgd!

Goed om te weten
Bij het organiseren van het festival volgen we de dan geldende coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

cool-productie
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 39,50
    Bestel kaarten

Ook leuk!