Lessen & cursussen
70s unplugged - Love the one you're with - (Peter Braakman) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Peter Braakman

Een ode aan klassiekers

70's unplugged

Love the one you're with

Beleef de jaren 70 opnieuw tijdens dit theaterconcert vol prachtige popsongs die gaan over de liefde. Peaceful Easy Feeling, Bridge Over Troubled Water en A Case of You; de mooiste liedjes van o.a. The Eagles, Joni Mitchell en Simon & Garfunkel komen voorbij!

De ijzersterke band presenteert hun versie van deze klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd met passie en respect voor het origineel. Love The One You’re With geeft een show die je niet mag missen!

Zang Vannessa Thuyns
Zang & gitaar Joost Dobbe
Drums & vocals René Veerhuis
Basgitaar & vocals Leo Mongula
Gitaar Jan Willem Verbeek

Reserveren
Online is het alleen mogelijk om twee stoelen te reserveren. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Bij de placering in de zaal wordt er op diverse manieren rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je onbezorgd kunt genieten van de voorstelling. Cool kunst en cultuur neemt geen deel aan 'Testen voor toegang'. Dit betekent dat je zonder toegangstest de voorstelling kunt bezoeken. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

muziek
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 22,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 22,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!