Lessen & cursussen
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen - Lost & Found III - (Melle Boersma) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Melle Boersma

De rijke historie van bluegrass & countrymuziek

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Lost & Found III

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland maakte kennis met hem en was gelijk overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Met Lost & Found III duikt hij samen met zijn vrienden van de met prijzen overladen Blue Grass Boogiemen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek, waarbij onder meer de rafelrandjes onder de loep genomen worden. Muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin ('The King of Bluegrass') en Bill Monroe ('The Father of Bluegrass'), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour dat uitsluitend lovende recensies kreeg, komen aan bod.

Fris, doorleefd, opzwepend en authentiek. Ervaar het live!

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Recensies over hun cd 'Happy Hour'

  • de Volkskrant

    "Gelukkig bestaan er artiesten als Tim Knol en de virtuoze bluegrassgroep Blue Grass Boogieman. Wie ze samen zag optreden, weet het al: die kunnen het dus wél, en niet zo'n beetje ook..."

  • AD

    "De combinatie van Knols heerlijke knauwstem met de soms opzwepende, soms melancholieke, meerstemmige Amerikaanse plattelandsmuziek is even logisch als briljant."

Ook leuk!