Lessen & cursussen
Percossa - Let me in - Let me out - (Sanne Bas) - liggend.jpg
Sanne Bas

Wervelwind aan muzikale stijlen

Percossa

Let me in - Let me out

In verband met een quarantaineplicht van een van de bandleden, is deze voorstelling helaas geannuleerd. De voorstelling zal niet worden verplaatst naar een nieuwe datum. Kaartkopers worden per mail geinformeerd. 

Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?

De nieuwe voorstelling van Percossa vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren en het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. Wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de drang om muziek te maken met alles dat voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Maar zijn ze klaar voor het onbekende?

Let me in – let me out is een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater. De vier mannen van Percossa nemen je mee in de achtbaan van het leven, verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

Ook leuk!