Lessen & cursussen
Ali B - Koorts - (Richard Terborg) - campagnebeeld staand t.b.v. online.jpg
Richard Terborg

Ali heeft wat uit te leggen

Ali B

KOORTS

Wegens aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn alle voorstellingen, evenementen en verhuringen t/m 31 mei geannuleerd. Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling rondom gereserveerde kaarten.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als 'misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.

Ali heeft zijn publiek wat uit te leggen. Hij annuleert tot tweemaal toe zijn theatertournee. Wat is er allemaal aan de hand in huize Bouali? Zijn het toch burn-out verschijnselen of is het de komst van een nieuw kind? In zijn nieuwe show zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Zowel persoonlijk als maatschappelijk. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. 

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Net als Ali zelf. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in ons theater.

​Regie Titus Tiel Groenestege

cabaret
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 23,75
    • Gouden Rij € 28,50
    Inclusief garderobe en consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!