Lessen & cursussen
Martijn Koning - Koning van de toekomst - publiciteitsbeeld liggend.jpg

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit

Martijn Koning

Koning van de toekomst

Martijn Koning heeft het niet zo op gedwongen pauzes. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Hij probeerde het echt; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens corona. Maar mèn wat is dat moeilijk! Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest. Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Martijn heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 21,00
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!