Lessen & cursussen
Koefnoen Live - Werkvoorstelling - (Mark Engelen) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Mark Engelen

Hilarische persiflages, types en imitaties

Koefnoen Live - Werkvoorstelling - (Mark Engelen) - publiciteitsfoto liggend (2).jpg
Mark Engelen

Hilarische persiflages, types en imitaties

Koefnoen Live - Werkvoorstelling - (Mark Engelen) - publiciteitsfoto liggend (3).jpg
Mark Engelen

Hilarische persiflages, types en imitaties

Koefnoen

Koefnoen Live - werkvoorstelling (try-out)

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live!

Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine van de sterrenchef, krabbelen we langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd? Wat is er veranderd? We zouden alles anders gaan doen, maar wat is er nog over van onze quarantaine-idealen? Hebben we elkaar voor de gek gehouden of zijn we gek gemaakt? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live? Hoe pak je je leven weer op, en wat is dat dan voor leven? Dat wat je had of wat je had willen hebben? Wat gaan we doen? Wordt het een stap terug of een sprong vooruit?

Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot geven in Heerhugowaard een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’… Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

Met Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen
Regie Jos Thie

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!