Lessen & cursussen
Simone de Jong - Kluizelaar - (Moon Saris) scenefoto 5.jpg
Moon Saris

Wat of wie zit erin?

Simone de Jong - Kluizelaar - (Moon Saris) scenefoto 7.jpg
Moon Saris

Wat of wie zit erin?

Simone de Jong - Kluizelaar - (Moon Saris) scenefoto 9.jpg
Moon Saris

Wat of wie zit erin?

Simone de jong - Kluizelaar - (Saris&denEngelsman) - scenefoto 1.jpg
Saris & den Engelman

Wat of wie zit erin?

Kluizelaar -(Saris denEngelsman) - Scenefoto 1.jpg
Saris & den Engelman

Wat of wie zit erin?

Babbels Peuter- & Kleuterfestival

Kluizelaar

Er staat een vierkant. Is het een huis? Er komt geluid uit. Wat gebeurt er? Er gaat een klepje open. Wie zit erin? De bewoner is niet thuis maar we horen hem wel... Kluizelaar is een beelende voorstelling over een mini-huis, over alleen zijn en thuis komen. Deze geheimzinnige jeugdvoorstelling kreeg een 5-sterrenrecensie van de Theaterkrant en wordt een 'heerlijk theateraal kleinood voor alle leeftijden' genoemd.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken hebben bezoekers (vanaf 13 jaar) een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

jeugd & familie | 2-6 jaar

Ook leuk!