Lessen & cursussen
Rockacademie - Kingdom of Pop - (May van den Heuvel) - publiciteitsfoto 1.jpg
May van den Heuvel

Interactief spektakel & muzikale ode

Rockacademie - Kingdom of Pop - (May van den Heuvel) - publiciteitsfoto 2.jpg
May van den Heuvel

Interactief spektakel & muzikale ode

Rockacademie - Kingdom of Pop - (May van den Heuvel) - publiciteitsfoto 3.jpg
May van den Heuvel

Interactief spektakel & muzikale ode

Rockacademie - Kingdom of Pop - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto 4.jpg
May van den Heuvel

Interactief spektakel & muzikale ode

Rockacademie

Kingdom of Pop

Rockacademie is terug met de gloednieuwe muzikale voorstelling: Kingdom of Pop! In een muzikaal eerbetoon nemen ze je mee op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan. Want de popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. De alumni en studenten van Rockacademie brengen met de voorstelling een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen.

Kingdom of Pop is een interactief spektakel met verhalen van nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits van o.a. The Beatles, Madonna, Prince en Tina Turner.

Over Rockacademie
Rockacademie is een professionele HBO opleiding voor popmusici en heeft in de afgelopen jaren als vele succesvolle artiesten voortgebracht. Elke twee jaar ontwikkelen ze een nieuwe theatervoorstelling over de geschiedenis van de popmuziek.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!