Lessen & cursussen
Showman's Fair - sfeerbeeld 1.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair - sfeerbeeld 3.jpg

Everybody is a showman!

Showman's Fair

Kinderarrangement

Na eerdere succesvolle edities in Alkmaar strijkt de Showman’s Fair dit jaar neer in Heerhugowaard!

Op zaterdag 28 augustus trappen we het culturele seizoen van Heerhugowaard en Langedijk af met de Showman’s Fair. “Een festival voor artiesten en nieuwsgierige mensen”, aldus Terts Brinkhoff, oprichter van de Parade.

Kinderen, ouders en grootouders kunnen zich deze middag laten onderdompelen in een theatrale wereld vol spektakel, verrassing en optredens in alle vormen. Inclusief lekkernij en limonade (koffie/thee/fris voor volwassenen).

Programma kinderarrangement
Geniet deze middag van de theatrale workshop Op Reis naar Planeet Gezond (6+) en kruip in de huid van een circusartiest tijdens het Circus Parcours. Tussendoor trekken lokale artiesten, muzikanten en performers alles uit de kast om het publiek te verrassen. En last but not least: na afloop gaan we met z’n allen dansen op de tafels onder leiding van een dansdocent!

Op Reis naar Planeet Gezond
Sterrenkoks René Pluijm (Pluijms Eetbare Wereld) en Thorwald Voss (oprichter Supperclub) nemen de kinderen mee op reis naar planeet Gezond. Een theatrale workshop waarin zij twee astronauten spelen die op de aarde terecht zijn gekomen op zoek naar een planeet waar de mensen gezond en met respect voor hun omgeving leven. Helaas komen ze op de aarde terecht waar nog heel wat te verbeteren is. Samen met de kinderen gaan zij op zoek naar een gezonde manier om te leven en de aarde leefbaar te houden maar wel met heerlijke gezonde snoep en snacks.

Goed om te weten
Bij het organiseren van het festival volgen we de dan geldende coronamaatregelen van de Rijksoverheid

cool-productie
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Bestel kaarten

Ook leuk!