Lessen & cursussen
Peter vandemeulebroecke & Jef van Gestel - Kadrage - (Clara Hermans) - scenefoto 1.jpg
Clara Hermans

Absurde humor met weinig woorden

Peter vandemeulebroecke & Jef van Gestel - Kadrage - (Clara Hermans) - scenefoto 2.jpg
Clara Hermans

Absurde humor met weinig woorden

Peter Vandemeulebroecke & Jef van Gestel

Kadrage

Twee spelende mannen, zoals de dikke en de dunne, maar nu de grote Peter en de kleine Jef, creëren een eigen universum dat bestaat uit dertig gekaderde wereldjes. Ze beginnen op een leeg vlak. De kleine werpt zich op de schoot van de grote, als een piëta die tot leven komt.

Levende schilderijen volgen elkaar op in een reeks steeds groter wordende omlijstingen die als een pop-up boek openklappen. De taferelen komen tot leven, de ene keer gaan ze heel snel in beweging en vaak overstag, andere keren zijn de aanlopen lang en langzaam, maar is de verrassing van de schepping des te groter.

Kadrage is "gedurfd en inventief visueel theater", aldus De Standaard. Een combinatie van een performance, beeldende kunst en fysiek theater. Binnen de kaders buiten de lijntjes kleuren. Fysiek, met objecten en attributen.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

Ook leuk!