Lessen & cursussen
Zoutmus - Jungleprinter - (Hans Boddeke) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Hans Boddeke

Verwarring en spektakel in de tweede versnelling

Zoutmus

Jungleprinter

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér scènes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? We weten het niet! We weten wel dat de scènes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. Waar dan? Helemaal nergens! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Recensies over hun vorige voorstelling 'Kuiken van beton'

  • de Volkskrant

    "Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen"

  • Theaterkrant

    "(...) Dan doen ze denken aan Monty Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn."

  • Het Parool

    "(...) uitstekende acteurs, die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar stiekem strak geregisseerde onzin."

Ook leuk!