Lessen & cursussen
Accordeonensemble Dijk en Waard - Jubileumconcert - (Richard Rood) 1.jpg
Richard Rood
Accordeonensemble Dijk en Waard - Jubileumconcert - (Richard Rood) 2.jpg
Richard Rood

Accordeonensemble Dijk en Waard

Jubileumconcert

Accordeonensemble Dijk en Waard, onderdeel van Cool kunst en cultuur, bestaat dit jaar 40 jaar. Het ensemble gaat dit vieren met een speciaal jubileumconcert.
 
Oprichting
In 1978 heeft voormalig accordeondocent Cees Verzijde van muziekschool Dijk en Waard het ensemble opgericht. Sindsdien is het aantal leden van de ensembles gegroeid en zijn er sinds 2006 zelfs twee orkesten, het A- en B-orkest. Bianca IJdema is vanaf 1995 de dirigent van beide orkesten. Nadat muziekschool Dijk en Waard in 2008 is opgegaan in Cool kunst en cultuur, verhuisden ook de beide orkesten mee.

Op zoek naar oud-leden
Voor dit concert is het ensemble op zoek naar oud-leden die tussen 1978 en 2018 lid zijn geweest van het ensemble. Voorafgaand aan het concert vindt er een play-in plaats waaraan oud-leden van accordeonensemble Dijk en Waard kunnen deelnemen. Na de voorstelling wordt er tevens een reünie georganiseerd. Ook hiervoor zijn oud-leden van harte uitgenodigd. Bent u oud-speler of kent u oud-spelers van accordeonensemble Dijk en Waard? Mail dan naar jubileum@aedw.nl.

Podium van de Stad
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • € 5,00
    Inclusief garderobe
    Bestel kaarten

Ook leuk!