Lessen & cursussen
Infopagina - Wij zijn Cool - Vacatures - (Frits de Beer).jpg
Frits de Beer

Jongeren ontmoeten jongeren

Jongeren ontmoeten jongeren

Ben jij een jongere tussen de 12 en 25 jaar oud en wil jij graag wat nieuws leren en tegelijkertijd nieuwe leeftijdsgenoten leren kennen? Meld je dan aan voor Jongeren ontmoeten jongeren! Met verschillende workshops leer je swingende beats maken op de djembé, ontdek je je improvisatie- en acteertalent en laat je je innerlijke rapper los!

De middag start in Café Cool met een gave Energizer, zo leer jij meteen iedereen kennen! De workshops duren elk 45 minuten en worden afgewisseld met pauzes (inclusief drankje).

Workshop Shout it out loud!
Rap de longen uit je lijf en maak je eigen lyrics. Onder begeleiding van Marco van Tune4U ga je aan de slag met zang, rap en shout outs op toffe beats!

Workshop Ontdek jouw improvisatietalent
Welk acteertalent schuilt er in jou? Kom erachter in deze workshop van WDO Movies! Met verschillende basisoefeningen leer je jezelf opnieuw kennen en ontdek je jouw improvisatietalent!

Workshop Djembé
De djembé is een Afrikaans instrument waarmee de meest swingende beats gemaakt kunnen worden. Onder begeleiding van Kasumai Dunia leer je dit veelzijdige instrument bespelen en ervaar je de kracht van samenspel.

Aanmelden
Na het aanmelden ontvang je bericht van You Ontmoeten om je voorkeur voor de workshops door te geven. Geen bericht ontvangen maar wel aangemeld? Check je spam of neem contact op.

 

podium van de stad

Ook leuk!