Lessen & cursussen
Johan Goossens - In het beste geval - (Jouk Oosterhof) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Jouk Oosterhof

Uitkomst onbekend

Johan Goossens

In het beste geval

Let op: dit is een aankondiging. Zodra er meer bekend is over de opening van theaters volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Het leven loopt vaak net iets anders van het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven en voor de stralende zon komt een wolkje. Maar we houden de moed erin, soms tegen beter weten in. Ook Johan moddert moedig voorwaarts.

'In het beste geval maak je er geen verlies op', betekent: ik zou je hypotheek maar vast verhogen. En zeggen ze 'in het beste geval halen we de overkant', trek je zwemvest dan maar vast aan. 

De insteek van Johan is altijd positief, maar de uitkomst onbekend. Of hij nu nieuwe buren krijgt, of ergens in China een vaas omstoot. Aan hem zal het niet liggen: hij gaat voor het beste geval!

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

cabaret
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!