Lessen & cursussen
Imagine - John Lennon Songbook - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg

Bijzonder eerbetoon aan een geweldige artiest

Jimmy Coburn

IMAGINE

40 jaar nadat John Lennon veel te vroeg aan zijn einde kwam, blikt Jimmy Coburn op memorabele wijze terug op het leven van deze geweldige artiest, die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Aan de hand van diverse hits word je door het leven van John Lennon geleid. Beginnend tijdens de jaren van The Beatles met bijna alle beroemde songs die Lennon heeft geschreven voor deze legendarische groep. Zoals: Twist and Shout, From Me To You, In My Life, I Am The Walrus, All You Need Is Love en Strawberry Fields. De reis volgt de breuk met The Beatles wat leidde tot de solocarrière van John. Met ook hier weer een enorme hoeveelheid aan wereldhits: Jealous Guy, Give Me So True, Stand By Me, Woman, Mother en natuurlijk Imagine.

De uit het Verenigd Koninkrijk afkomstige Jimmy Coburn vertolkte eerder al een glansrol in de op The Beatles geïnspireerde hitmusical Let It Be!

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

muziek | theaterconcert
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 29,50
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!