Lessen & cursussen
Het ministerie van onverrichter zaken - Het Laatste Koekje - (Jean van Lingen) scenefoto 1.jpg
Jean van Lingen

Geniet van het onbekende

Het Laatste Koekje - (Jean van Lingen) - scenefoto 2.jpg
Jean van Lingen

Geniet van het onbekende

Babbels Peuter- & Kleuterfestival

Het laatste koekje

Victor en Thorsten wonen in een huis. Victor breidt elke dag een sjaal en Thorsten veegt de kamer. Samen drinken ze een kopje thee. Dat doen ze elke dag op half 4. Thee met een koekje en hun pinken in de lucht. Breien, vegen en kopjes thee, meer hebben ze eigenlijk niet nodig. Op een dag staat er een heel groot 'ding' midden in de kamer. Hoe komt dat daar? Wat zit er in? En nog belangrijker: wat doen ze met dat grote ding?

Als je zelf het avontuur niet opzoekt, komt het avontuur naar jou! Victor en Thorsten krijgen een avontuur cadeau en vragen zich af of ze blij zijn.

Het laatste koekje gaat over het overwinnen van angsten en te genieten van het onbekende. Zonder tekst, met veel beweging, humor en natuurlijk nieuwsgierigheid als ronkende motor.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken hebben bezoekers (vanaf 13 jaar) een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.
 

jeugd & familie | 3-6 jaar

Ook leuk!