Lessen & cursussen
Harrie Jekkers - achter de duinen - (fotograaf onbekend) liggend 3.jpg

Muzikale vertelling van een Haagse jeugd

Harrie Jekkers - achter de duinen - (fotograaf onbekend) - liggend 2.jpg

Muzikale vertelling van een Haagse jeugd

Harrie Jekkers

Achter de duinen

Dit betreft een verplaatste voorstelling met oorspronkelijke speeldatum 11 december 2021.

In Achter de duinen vertelt Jekkers middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven. Maar de voorstelling zal niet blijven steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeder werd besmeerd, belegd en in vier stukjes werd gesneden. Het gaat ook over het eiland Ibiza en de ‘campo’ waar Jekkers woont.

Achter de duinen is de eerste solo-cabaretvoorstelling van de in Den Haag geboren cabaretier sinds 23 jaar! De voorstelling ging in september 2018 in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Jekkers trad hiermee in de voetsporen van Paul van Vliet, die ruim zes jaar bezoekers uit het hele land op de zondagmiddag naar Den Haag trok.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

Ook leuk!