Lessen & cursussen
Katiuscia Principato - Geitje - (marc volman) - publiciteitsbeeld vierkant.jpg
Marc Volman

Een nieuw geitje op de boerderij!

Katiuscia Principato - Geitje - (fotograaf onbekend) - scenefoto (1).jpg

Een nieuw geitje op de boerderij!

Katiuscia Principato - Geitje - (fotograaf onbekend) - scenefoto (6).jpg

Een nieuw geitje op de boerderij!

Katiuscia Principato - Geitje - (fotograaf onbekend) - scenefoto (5).jpg

Een nieuw geitje op de boerderij!

Katiuscia Principato

Geitje

Als Jet hoort dat er een nieuw geitje is, springt ze op haar step om te kijken naar het kleine, grappige geitje dat geboren is. Alle dieren van de kinderboerderij zijn zo trots dat ze allemaal het goede nieuws willen vertellen, de koe loeit het uit, de geit mekkert van blijdschap en het paard steigert van geluk... Maar waar is nou dat lieve kleine geitje?

In deze avontuurlijke, muzikale voorstelling is niet te gek en kan alles! Zing en dans je mee?

Over Katiuscia Principato
Katiuscia Prinipato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamehden hebben vanaf het begin van haar loopbaan (2004) raakvlak met kinderen. Na haar studie aan het conservatorium zang lichte mzueik is zij zich verder gaan ontwikkelen in het mzuiektheatervak. Door samen te werken met veel inspirerende mensen en het volgen van diverse cursussen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen. Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, WALvis en Ssst, de tijger slaapt.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken hebben alle bezoekers (vanaf 13 jaar) een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

jeugd & familie | 2+

Ook leuk!