Lessen & cursussen
FOURCE - Optreden Heerhugowaard - Foto 1.jpg

sensatie van dit moment!

FOURCE - Optreden Heerhugowaard - Foto 2.jpg

sensatie van dit moment!

FOURCE

Voorprogramma: Gottamove

Na het winnen van het Junior Songfestival in 2017 zijn de jongens van FOURCE hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren. Met inmiddels 12 nummer-1-hits in de Kids Top 20, 5 miljoen streams op Spotify en 3 uitverkochte concerten, gaat dit ongetwijfeld lukken! Het succes van de concerten wordt in 2020 voortgezet en op zaterdag 8 februari komen ze voor een mini-concert naar Heerhugowaard!

Op 16 september 2017 wonnen Max, Jannes, Niels en Ian de nationale finale van het Junior Songfestival. Tijdens de internationale finale in Georgië, eindigden de jongens op de vierde plek met hun single Love me. In het voorjaar van 2018 kwam hun tweede single Ik Heb de Wereld uit, een nummer speciaal gemaakt voor de animatiefilm Pieter Konijn. In diezelfde periode wonnen ze de felbegeerde ZAPP Award in de categorie 'Beste Artiest'. Inmiddels hebben ze al vijftien singles uitgebracht waaronder Lopen op de Maan die 6 weken lang op nummer 1 stond in de Kids Top 20 en Forever, in samenwerking met DJ Pieter Gabriel.

In december 2018 gaven de jongens hun eerste eigen concert voor een uitverkochte zaal in Tilburg, met maar liefst 2700 bezoekers. In 2020 gaan de jongens weer optreden in het land en dus ook in Heerhugowaard!

De show van FOURCE duurt ongeveer 45 minuten en wordt voorafgegaan door een vet optreden van Danschool Gottamove.

Meet & Greet
Wil jij de jongens van FOURCE na afloop van de show ontmoeten? Onder alle kaartkopers worden 30 personen geselecteerd (d.m.v. een winactie) voor de meet & greet. De winactie zal medio januari gecommuniceerd worden in een aparte mailing.

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 9,75
    en consumptie
    Wachtrij

Ook leuk!