Lessen & cursussen
William Rutten - Focus - (Adrian Sommeling) - Promobeeld liggend.jpg
Adrian Sommeling

Een kijkje door de lens van een topfotograaf

William Rutten - (Sarah van Tijn) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Sarah van Tijn

Een kijkje door de lens van een topfotograaf

William Rutten

Focus

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij ‘Hitkrant’, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

Over William Rutten
Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op televisie in onder andere RTL Boulevard en Het Perfecte Plaatje (RTL4).

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Recensies

  • Musicalsites

    "Je hoeft geen fotograaf te zijn (...) De prachtige beelden in combinatie met de vaak smeuïge anekdotes, vullen de avond al zeer vermakelijk."

Ook leuk!