Lessen & cursussen
Fleetwood Mac -(Cosmic Carnaval) - Webbanner tekst .jpg
Cosmic Carnival

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan

Fleetwood Mac -(Cosmic Carnaval) - Scenefoto 11.jpg

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan

Fleetwood Mac -(Cosmic Carnaval) - Scenefoto 3.jpg

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan

Fleetwood Mac -(Cosmic Carnaval) - Scenefoto 12.jpg

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan

Fleetwood Mac -(Cosmic Carnaval) - Scenefoto 14.jpg

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan

The Cosmic Carnival

Fleetwood Mac: The Incredible Story (reprise)

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green en direct veroverden zij de wereld met powerblues. 

The Incredible Story is een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t StopBig LoveDreams en Go Your Own Way. Daarnaast is er veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band, zoals formatiewisselingen en verandering van muzikale stijl. Dit leidde uiteindelijk tot het veelgeprezen album Rumours, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums allertijden.

Goed om te weten
Wij hebben veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je – in tegenstelling tot eerdere berichtgeving – geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 24,50
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Maak uw bezoek compleet!

Ook leuk!