Lessen & cursussen
Jodymoon - Firestone - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg

Eerlijke muziek

Jodymoon compilatie groot.jpeg

Eerlijke muziek

Jodymoon

Firestone

Het Maastrichtse singer-songwriter duo Jodymoon bestaat 15 jaar en dit vieren ze met hun nieuwe album Firestone. Het afgelopen jaar bood extra tijd om in alle rust nieuwe nummers vast te leggen, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Na 15 jaar is het nog steeds duidelijk: deze twee rasmuzikanten hebben hun hart verpand aan eerlijke muziek.

Het duo trad eerder al op in Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en ontving lovende recensies op hun eerdere albums. Geniet van de smaakvolle arrangementen en kunstig vervlochten samenzang!

Digna Janssen zang, toetsen
Johan Smeets gitaar, dobro, percussie, voet, zang

Recensies

 • Kippenvel

  “De soepele en rijke melodieën en de als altijd melancholieke teksten over lust en liefde, verlies en verlangen verlenen Jodymoon een onontkoombare en tijdloze zeggingskracht” (Ruud Heijjer).

 • OOR

  “En je gaat mee, vanaf seconde één. Zonder opsmuk weet Jodymoon nog meer te overtuigen dan het op alle eerdere albums deed” (Hans van der Maas).

 • Rootstime.be

  “Ze zijn dan wel vijftien jaar actief bezig met hun muzikale carrière maar uitgezongen is dit kwalitatief hoogstaande Maastrichtse duo zeker en vast nog niet”.

muziek
 • Kleine zaal
  • 1e rang € 15,00
  Geannuleerd

Ook leuk!