Lessen & cursussen
The Doors in Concert - Fifty Years of Sex and Death - (Martha Ros) - scenefoto liggend.jpg
Martha Ros

Rauwe boodschap in intense poëzie

The doors in concert - fifty years of sex and death - (Emile Vrolijk) - scenefoto 2.jpg
Emile Vrolijk

Rauwe boodschap in intense poëzie

The doors in concert - fifty years of sex and death - (Emile Vrolijk) - scenefoto 5.jpg
Emile Vrolijk

Rauwe boodschap in intense poëzie

The doors in concert - fifty years of sex and death - (Emile Vrolijk) - scenefoto 7.jpg
Emile Vrolijk

Rauwe boodschap in intense poëzie

The Doors in concert

Fifty Years of Sex and Death

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Lang haar en kort haar, liefde en haat, vrede en oorlog; de jaren 60 kenmerkten zich door tegenstellingen. Vanuit San Francisco veroverde flowerpower de wereld. Tegelijkertijd werd in Los Angeles de duistere en ongrijpbare band The Doors geboren. De charismatische Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen ‘Peace and Love’ maar ‘Sex and Death’. De lieflijke klanken van de hippies stonden in schril contrast met nummers als Light my Fire, Break on Through, L.A. Woman en Riders on the Storm. Herbeleef de rauwe boodschap van The Doors en raak betoverd door hun sprankelende muziek, Jim Morrisons obscure dansen en zijn intense poëzie.

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Voor de voorstelling van 19:30 uur staat er voorafgaand aan de voorstelling een welkomstdrankje voor je klaar. Voor de voorstelling van 21:30 uur staat er na afloop van de voorstelling een drankje klaar.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

muziek
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 21,50
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten
 • Pauze: Nee Rodi Media zaal
  • 1e rang € 21,50
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!