Lessen & cursussen
Willem van Hanegem & Eddy van der Ley - Een bijzondere avond met De Kromme - (Eric Brinkhorst) - scènefoto 1.jpg
Eric Brinkhorst

Een reis door zijn avontuurlijke voetballeven

Willem van Hanegem & Eddy van der Ley - Een bijzondere avond met De Kromme - (Eric Brinkhorst) - scènefoto 3.jpg
Eric Brinkhorst

Een reis door zijn avontuurlijke voetballeven

Willem van Hanegem & Eddy van der Ley - Een bijzondere avond met De Kromme - (Eric Brinkhorst) - scènefoto 2.jpg
Eric Brinkhorst

Een reis door zijn avontuurlijke voetballeven

Willem van Hanegem & Eddy van der Ley - Een bijzondere avond met De Kromme - (fotograaf onbekend) - foto Willem.jpg

Een reis door zijn avontuurlijke voetballeven

Willem van Hanegem & Eddy van der Ley

Een bijzondere avond met De Kromme

Let op: dit is een aankondiging. Zodra er meer bekend is over de opening van theaters volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Willem van Hanegem en interviewer Eddy van der Ley nemen je mee op avontuurlijke reis door het rijke voetballeven van de ex-profvoetballer. Willem – beter bekend als De Kromme – brak op relatief late leeftijd door als profvoetballer, maar groeide uit tot een van de meest iconische uit de geschiedenis van het Nederlandse voetbal. Sommigen plaatsen hem zelfs in de eeuwige ranglijst met Johan Cruijf en Marco van Basten!

Eddy van der Ley vraagt De Kromme alles over zijn unieke kijk op voetbal en het leven. Ook spreken ze uitgebreid over zijn jeugd, de band met Feyenoord en de liefde voor het spel. Je maakt De Kromme mee in al zijn puurheid: “kritisch, betrokken, met een geheel eigen, unieke en soms dwarse kijk op voetbal en het leven”, aldus Eddy van der Ley.

Een bijzondere avond die voor generaties voetballiefhebbers dé kans is om Willem van Hanegem in actie te zien, buiten het voetbalveld.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

multimedia
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!