Lessen & cursussen
Kees van Amstel - Een bang jongetje dat hele enge dingen doet - (Simone Peerdeman) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Simone Peerdeman

Ouderwets geestige verhalenverteller

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

"Een ouderwets geestige vent waar je om moet lachen. Heel hard lachen", schreef Cabaret.nl. Kees van Amstel, ook bekend van De Nieuws BV op Radio 1, ziet het leven als een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant, toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.  

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!

Recensies

 • de Volkskrant

  "Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken."

 • Trouw

  "Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven."

 • De Telegraaf

  "Kees van Amstel is een sterke verhalenverteller die over het vermogen beschikt om tegenslag om te buigen naar gouden grappen."

cabaret
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 19,50
  Inclusief consumptie
  Bestel kaarten

Maak je bezoek compleet!

Ook leuk!