Lessen & cursussen
Ed Struijlaart - Alles op rood - (Vanessa Hofstra) - liggend.jpg
Vanessa Hofstra

Een muzikale reis

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.
In 2010 nam Ed Struijlaart de gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek. 2020 had voor Ed een jaar moeten zijn waarin het 10-jarig jubileum groots werd gevierd, echter gooide het coronavirus roet in het eten. Ed zat niet bij de pakken neer en stortte zich vol overgave op het geven van livestreams vanuit zijn studio. De Quarantaine Sessions waren een groot succes met duizenden kijkers in binnen en buitenland. Nu neemt hij deze ervaring mee het podium op en zal beproefde elementen uit zijn livestream gebruiken in het theater!

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Na 10 jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Na afloop van de voorstelling staat er een drankje voor je klaar in ons Café of de foyer.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 19,50
    Inclusief garderobe en consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!