Lessen & cursussen
Tineke Schouten - Dubbel - (Roy Beusker) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Roy Beusker

25e jubileumshow!

Tineke Schouten

Dubbel

Voor haar 25e jubileumshow kan Tineke niet wachten om je weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Tineke vraagt zich al heel lang af: Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden is het leven meestal mooi en perfect uit te houden. Maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen, kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Met de mooiste liedjes en natuurlijk komt Bep Lachebek ook nog even. Beppie neemt nog een dubbele wodka, lacht te luidruchtig en ligt ongegeneerd dubbel. Want het leven moet van tijd tot tijd wel gevierd worden. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Vanavond is het leven mooi.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

 

Ook leuk!