Lessen & cursussen
Oxygen - Delusion - (Vera Schrobber & Daniel van Hauten) - publiciteitsfoto liggend.jpg
Vera Schrobber & Daniel van Hauten

Spectaculaire choreografieën

Oxygen

Delusion

Jennifer Romen is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol beeldende illusies. Het is tijd om het grote publiek kennis te laten maken met haar spectaculaire choreografieën in Delusion.

Als urban dansmaker volgt Jennifer een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Ze heeft een grote achterban, vooral van mensen die nauwelijks naar het theater gaan. Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bestormt ze de grote zalen. Hiermee komt haar wens uit om langere werken te creëren en om de lijn met haar al bestaande publiek door te zetten naar het theater. Met maar liefst 46 voorstellingen in heel Nederland onderstreept dit de behoefte aan haar werk.

Delusion wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Verbluffend en ontroerend!

Ook leuk!