Lessen & cursussen
De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Buch (Anne van Zantwijk) - scenefoto 6.jpg
Anne van Zantwijk

Onstilbare honger

De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Buch (Anne van Zantwijk) - scenefoto 8.jpg
Anne van Zantwijk

Onstilbare honger

De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Buch (Anne van Zantwijk) - scenefoto 4.jpg
Anne van Zantwijk

Onstilbare honger

De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Buch (Anne van Zantwijk) - scenefoto 9.jpg
Anne van Zantwijk

Onstilbare honger

Dick van den Toorn

De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Büch was een man met een onstilbare honger om verhalen te verzamelen. Van geschiedenis tot kunst en van literatuur tot muziek. Nu, bijna achttien jaar na zijn dood, keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator - gespeeld door Dick van den Toorn - terug naar zijn voormalige middelbare school: het Bonaventuracollege in Leiden. Op bevlogen wijze vertelt hij over zijn helse schooltijd, zijn schrijverschap en zijn onstilbare verzameldrift. Zijn verhalen houden ons een spiegel voor en vertellen over onze eigen verhoudingen tot de waarheid en werkelijkheid.

De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch is een unieke voorstelling over een verhalenicoon en toont een gevoelige man die uit angst voor het echte leven verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels. Van den Toorn houdt van onwrichten: "Het is intelligent wanneer je om de triestigheid kunt lachen."

Spel Dick van den Toorn
Concept & tekst Kevin Jolly
Regie Gerardjan Rijnders

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

Recensies

  • Theaterkrant

    "Van den Toorns acteurskenmerk is zijn ongrijpbaarheid. Hij balanceert steevast tussen lief en irritant en suf en briljant..."

toneel
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!