Lessen & cursussen
Viggo Waas - De Meestervoorspeller - (Danielle Kwaaitaal) - Liggend.jpg
Danielle Kwaaitaal

Onvoorspelbaar cabaret

Viggo Waas

De Meestervoorspeller

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Viggo Waas was jarenlang de ‘meestervoorspeller’ bij Edwin Evers. Maar wie is de meestervoorspeller eigenlijk? Een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst voor de toekomst?

Na het stoppen van NUHR dreigde voor Viggo een zwart gat, dat werd ingevuld met structuurloos leven; het schrijven van een roman, een opleiding tot trainer-coach voetbal, een voorzitterschap van een VvE, de dood van zijn moeder en de eenzaamheid van zijn vader. Nu is het weer tijd om het toneel op te stappen. Het mag misschien vreemd klinken, maar dat vindt hij nog steeds het leukste wat er is. Daarom komt de meestervoorspeller troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Een cabaretvoorstelling met voorspellende waarde...

Makers Viggo Waas en Ruut Weisman

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Voor de voorstelling van 19:30 uur staat er voorafgaand aan de voorstelling een welkomstdrankje voor je klaar. Voor de voorstelling van 21:30 uur staat er na afloop van de voorstelling een drankje klaar.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

cabaret
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 21,50
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten
 • Rodi Media zaal
  • 1e rang € 21,50
  Inclusief garderobe en consumptie
  Bestel kaarten

Ook leuk!