Lessen & cursussen
Infopagina Lessen & Cursussen - Evenementen & Projecten - W W Walk (Erwin Vader).jpg
Erwin Vader

Cool's Winter Wonder Walk

Cool's Winter Wonder Walk (middag)

Op zondag 18 december is het weer tijd voor Cool's Winter Wonder Walk! Zet deze datum nú in je agenda, want dit wil je niet missen.

Vanuit alle hoeken en gaten in Cool klinken de mooiste kerstliedjes, gespeeld door de leerlingen zelf! Er wordt fantastisch samengespeeld, gezongen en misschien zelf een beetje gedanst. Nieuw dit jaar is de Cool-Sing-a-Long op het Coolplein! 

Programma
Er vindt deze dag een ochtend- en middagconcert plaats. Het ochtendprogramma vindt plaats van 10.30 -12.30 uur. Het voorprogramma gaat om 10.30 uur van start, de concerten in de route beginnen om 11.00 uur. Het programma bevat diverse optredens van de leerlingen van Cool. Bij aankomst word je al in kerststemming gebracht, ook dit jaar weer op geheel verrassende wijze. Daarna volg je met een gids een route langs vier verschillende locaties in Cool waarbij je op iedere locatie wordt getrakteerd op een mini-concert (+/- 15 minuten) door één van de ensembles. De leerlingen spelen op verschillende locaties in het gebouw. Met een kaartje volg je de vastgestelde route langs 4 concertlocaties. 

Het middagprogramma vindt plaats van 14.00 – 16.00 uur. Het voorprogramma gaat om 14.00 uur van start, de concerten in de route beginnen om 14.30 uur. Het programma met de routes verloopt hetzelfde als in de ochtend.

Kaartverkoop Cool’s Winter Wonder Walk
Kaarten voor Cool’s Winter Wonder Walk zijn uitsluitend te reserveren bij de servicebalie van Cool (ook telefonisch via 072 534 76 62). Een kaartje kost €4,50. Als je een kaartje koopt bij de servicebalie geef je aan in welk ensemble jouw kind/kennis/familie/vriend meedoet. Check hier het overzicht met daarin de instrumenten en ensembles. Vervolgens krijg je een kaartje met de juiste route waarin in ieder geval dit mini-concertje plaatsvindt. De rest van de route is een verrassing. 

Omdat we tijdens het concert veel belangstelling verwachten en vol helaas ook echt vol is, raden wij aan om tijdig kaarten te bestellen. Om rijen tijdens de ochtend en middag zelf te voorkomen, is het verstandig om de kaartjes op tijd op te komen halen. Je bent van harte welkom en wij zien je graag op zondag 18 december!

cool-productie
  • Rodi Media zaal

Ook leuk!