Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Vrienden & voordelen - Comedy Nights - (fotograaf onbekend).jpg
Frits de Beer

Kramp in je lachspieren

Cool Comedy Café

Knock Out Comedy Crew

Een avond lekker lachen om de beste stand-up comedians! Eens per maand betreden wisselende stand-uppers het podium van Café Cool.

Zes bevriende stand up comedians organiseerden jarenlang try-out avonden in het prachtige en idyllische Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Deze avonden waren legendarisch en er kwamen regelmatig bekende comedians en cabaretiers naar “De Kleinste Comedy Club van Nederland”. 

Na bijna vijf jaar was het mooi geweest, de mannen besloten om met deze avonden te stoppen, zodat ieder zich volledig op z’n eigen carrière kon richten.
Maar de vriendschap bleef, er was een bijzondere onderlinge band ontstaan tussen deze 6 totaal verschillende karakters en zo er werden plannen gesmeed voor een heuse tour. Als ware rocksterren, leipe rappers of als een echte boyband gaan ze op tournee langs theaters en poppodia. 
Iedere show een wisselende line-up, uiteraard met een aantal van de comedians van Punchline,  aangevuld met ervaren, bekende, talentvolle en soms ook volslagen onbekende gast comedians. 
Maar lachen zal je! 

Line-up:
MC Davey Turnhout
Jean van Seventer
Dave Felida
Huibert-Jan
Bob MacLaren

Cabaret | Stand-up comedy

Ook leuk!