Lessen & cursussen
Cool Comedy Café  - (Frits de Beer).jpg
Frits de Beer

Kramp in je lachspieren

Cool Comedy Cafe - 22 okt - Marieke Peper.jpg

Kramp in je lachspieren

Cool Comedy Cafe - 22 okt - Thomas van der Hulst.jpg

Kramp in je lachspieren

Cool Comedy Café

Cool Comedy Café

Cool Comedy staat garant voor kramp in je lachspieren! De leukste stand-up comedians betreden het podium van Café Cool en delen hun beste oneliners en anekdotes met het publiek.

Grappige Zaken en Playground Comedy verzorgen afwisselend de line-up van ruwe diamanten en door-gewinterde comedians, aangekondigd door de MC. Een hele avond lachen bij Cool Comedy kost slechts €8,50. De line-up voor deze editie is: Nik Goedemans, Ghislaine van der Nat, Gerwin Schoenmakers, José Schuringa en Thomas van der Hulst. De Master of Ceremony deze avond is Marieke Peper en de headliner is Robbert Jan Proos.

Goed om te weten
Om voorstellingen en evenementen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

Ook leuk!