Lessen & cursussen
Bare Bones - oktober - Case Mayfield - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg

Case Mayfield

Bare Bones - oktober - The Zanders - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg (1)

The Zanders

Bare Bones - The Zanders (fotograaf onbekend).jpg

The Zanders

Bare Bones

Case Mayfield & The Zanders

In deze nieuwe maandelijkse concertreeks met pure akoestische liedjes bewandelen de artiesten hun eigen pad. De optredende muzikanten zullen hun songs zo klein en puur mogelijk uitvoeren. Zoals de liedjes zich in hun eerste naakte versie  aandienden. Verwacht geen gevestigde namen, maar wel mooie muziek en vreemde combinaties. Eigenzinnig, soms tegendraads maar altijd verrassend.

Voorprogramma
The Zanders brachten hun zomers vissend door in de haven van Hoorn. Tijdens deze lange zomer nachten, met klassiekers zoals The Beatles, Wilco, Antonio Carlos Jobim en Masayoshi Takanaka spelend op een bluetooth speaker, was het idee van The Zanders als band geboren. The Zanders combineren hun inspiraties met een jeugdige energie, om een nieuwe take op pop/rock muziek te leveren met hun nieuwe eerste album Losing Control!

The Zanders bestaan uit Floris Tenty, Johan Tenty en Tim Reisinger.

Hoofdprogramma
De zanger Case Mayfield en zijn debuutplaat The Many Colored Beast, dateren onderhand uit 2012 en genoten van nationale erkenning en bewondering in de vorm van Edison nominaties (beste nieuwkomer en beste album) en tal van TV, radio en club- festivaloptredens. Zijn opvolgende albums 10, Another Glorious Battle For The Kingdom en Egomaniac ontvingen wederom lovende recensies en brachten hem langs alle zalen en huiskamers van Nederland.
 

muziek

Ook leuk!