Lessen & cursussen
Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport in het theater - (Merlijn Doomernik) - Publiciteitsfoto 1 2020.jpg
Merlijn Doomernik

Interactieve avond boordevol humor

Frank Evenblij & Erik Dijkstra

Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra, twee sportfanaten in hart en nieren, nemen je mee naar hun eigen sportuniversum. Waar het plezier voorop staat. Waar de zin van de onzin wordt gescheiden en waar de mooiste, maar zeker ook de meest bizarre sportverha-len aan bod komen.

Al meer dan tien jaar maken Frank en Erik Bureau Sport. Meer dan tien jaar leven ze mee met de grootste overwinningen en de zwaarste verliezen. Verzamelen ze verhalen die ze vanavond graag met je delen. Verhalen die hen persoonlijk het meest raakten. Over bijzondere ontmoetingen met hun (jeugd)helden, over hoe hun beeld van een sporter soms radicaal veranderde na een interview.

Ook bent je getuige van een stevig interview in ‘De Verhoorwagen’. De presentatoren leggen een bekende sporter het vuur aan de schenen, waardoor je aan het einde van de avond misschien wel meer over deze sporter weet dan je lief is. En natuurlijk mag het beproefde onderdeel ‘Meedoen met…’ niet ontbreken waarin een bekende sportman/vrouw Frank en Erik de fijne kneepjes van het vak leert.

Reken op een interactieve avond totaaltheater boordevol humor. Maar let op: geen flauwekulletjes!

 

Ook leuk!