Lessen & cursussen
Boost! - (fotograaf onbekend) - promobeeld 1.png
Trademark fotografie

Moddervette Hammond sounds en virtuoze gitaarriffs

Boost! - (fotograaf onbekend) - promobeeld lo-res.jpg

Moddervette Hammond sounds en virtuoze gitaarriffs

Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger

Boost!

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62.

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaarriffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

Rob Mostert (hammond), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) besloten midden in de COVID-19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw powertrio dat zich het beste laat omschrijven als 'a loud & nasty rollercoaster ride'. Boost! werkt momenteel aan hun eerste album dat begin 2021 uit zal komen.

Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 30 mensen.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Wachtrij
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Laatste kaarten

Ook leuk!