Lessen & cursussen
Boost! - (fotograaf onbekend) - promobeeld 1.png

Moddervette Hammond sounds en virtuoze gitaarriffs

Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger

Boost!

Dit betreft een inhaalvoorstelling met oorspronkelijke speeldatum 22-04-2021 en 17-12-2020.

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaarriffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

Rob Mostert (hammond), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) besloten midden in de COVID-19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw powertrio dat zich het beste laat omschrijven als 'a loud & nasty rollercoaster ride'.

Reserveren & consumptie
Online is het alleen mogelijk om twee stoelen te reserveren. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 534 76 62. Voorafgaand aan de voorstelling is er de mogelijkheid een drankje te kopen om mee te nemen in de zaal. Betalen kan met pin of met eerder verkregen consumptiemunten.

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Bij de placering in de zaal wordt er op diverse manieren rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je onbezorgd kunt genieten van de voorstelling. Cool kunst en cultuur neemt geen deel aan 'Testen voor toegang'. Dit betekent dat je zonder toegangstest de voorstelling kunt bezoeken. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Bestel kaarten
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 17,50
    Bestel kaarten

Ook leuk!