Lessen & cursussen
Ruben Hoeke & Henk Pepping - Boogie Woogie & Blues - (fotograaf onbekend) - foto Henk.JPG

Nederblues & Rock van een hoger niveau

Ruben Hoeke - Boogie Woogie en Blues - (Ron Koffeman).jpg
Ron Koffeman

Nederblues & Rock van een hoger niveau

Ruben Hoeke & Henk Pepping

Boogie Woogie & Blues

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Ruben Hoeke gaat deze avond samen met pianist en zanger Henk Pepping op blues en boogie-tour! Gitarist Ruben Hoeke kan je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau getild hebben. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde op festivals door heel Europa en daarbuiten.

De twee muzikanten zijn door meer verbonden dan genre alleen. Henk Pepping groeide namelijk op met de muziek van Rubens vader; Rob Hoeke. Aangestoken door deze pionier breidde Henk zijn repertoire uit met nummers van o.a. John Mayall, Cuby & The Blizzards en Jerry Lee Lewis. Samen bezorgt dit bijzondere duo je een unieke avond met blues, boogie-woogie en rock & roll!

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Na afloop van de voorstelling staat er een drankje voor je klaar in ons Café of de foyer.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

muziek
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 16,50
    en consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!