Lessen & cursussen
Filmclub Cool - Bohemian Rhapsody - 2.jpg

Een van de meest geliefde entertainers

Filmclub Cool - Bohemian Rhapsody - 1.jpg

Een van de meest geliefde entertainers

Filmclub Cool

Bohemian Rhapsody

Let op: online kan je alleen reserveren voor 2 personen. Kom je graag alleen of met meer dan 2 personen? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Reserveren
In verband met de aangepaste zaalindeling is het bij dit evenement alleen mogelijk om online te reserveren voor 2 personen. De 2 personen komen naast elkaar te zitten in de theaterzaal. Wil je graag alleen of met meer dan 2 personen komen? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop, daarom houden we, in verband met COVID-19, rekening met enkele maatregelen. In het ProtoCool staat o.a. vermeld hoe wij de kaartcontrole verrichten. Wij vragen je vriendelijk het ProtoCool goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.  

film

Ook leuk!