Lessen & cursussen
Bluesfestival - The Veldman Brothers -(Folkert-Hielema) - liggend - zwartwit.jpg
Folkert Hielema

Zware bastonen en donderende drums

Bluesfestival - Barrelhouse - (fotograaf onbekend) - liggend.jpg

Zware bastonen en donderende drums

Bluesfestival - Electric Hollers - (fotograaf onbekend) - liggend.jpg

Zware bastonen en donderende drums

Bluesfestival - Ruben Hoeke Band - (Dick Jonkers) - liggend .jpg

Zware bastonen en donderende drums

Bluesfestival - Richville - (fotograaf onbekend) - liggend - zwartwit.jpg

Zware bastonen en donderende drums

Blues Night

Met Barrelhouse, Electric Hollers, Ruben Hoeke e.a.

Maak je klaar om weggeblazen te worden tijdens deze avond vol blues.

Programma
20:00 uur - Café Cool - Richville

Organisch, intuitief en ongepolijst. Dit is in het kort de omschrijving van het album Richville van Richard van Bergen en Jeroen JJ Goossens. De muziek klinkt spontaan, omdat deze is gemaakt door mensen die niet alleen muzikaal maar ook persoonlijk op dezelfde golflengte zitten.

20:45 uur - Rodi Media zaal - Barrelhouse
Met in 46 jaar meer dan 2000 optredens in zalen en clubs en vele festivals achter de rug, heeft ieder optreden toch het enthousiasme van een eerste optreden. Een Edison en de verschillende awards die Barrelhouse mocht ontvangen, doen daar niets aan af.

21:50 uur - Café Cool - The Veldman Brothers
The Veldman Brothers staan voor het ultieme broederschap en hebben al meer dan tien jaar succes in het Nederlandse bluescirquit. The Veldman Brothers hebben een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock’n roll, country en zelfs soul en funk. Het dak gaat eraf!

22:55 - Rodi Media zaal - Ruben Hoeke Band ft. Gijs van Marle, Jelle Wunderink en Brend Bakker
N.a.v. het succes van de vorige Blues Night editie neemt mede-organistor Ruben Hoeke opnieuw een lichting jonge aanstormende gitaarhelden mee als speciale gasten. ‘Vorig jaar ging het dak er volledig af. Het is echt wel een muzikaal spektakel en wij, als RHB, vinden het tevens ontzettend leuk de jongere garde naar voren te schuiven. Deze jongens kunnen de blues echt wel spelen. Dit gaat weer een eenmalig en unieke gebeurtenis worden!’

00:00 uur - Café Cool - Electric Hollers
Geniet van zware bastonen, donderdende drums en gitaarsolo's en ga weer even terug naar de tijd van Led Zeppelin en Santana & Ten Years After. Electric Hollers, de blues- en rocksensatie uit Noord-Holland, stonden in de finale van de Dutch Blues Challenge, het voorprogramma van Ten Years After en betraden het podium tijdens Waterpop. Laat je wegblazen door de vintage sound en energie!
 

muziek | staconcert

Ook leuk!