Lessen & cursussen
Belle en het Beest - (Nick van Ormondt) - publiciteitsfoto bertina liggend.jpg
Nick van Ormondt

Ware liefde overwint alles

Belle en het Beest - (Wim Lanser) - scenefoto 9.jpg
Wim Lanser

Ware liefde overwint alles

Belle en het Beest - (Wim Lanser) - scenefoto 8.jpg
Wim Lanser

Ware liefde overwint alles

Belle en het Beest - (Wim Lanser) - scenefoto 4.jpg
Wim Lanser

Ware liefde overwint alles

Belle en het Beest - (Wim Lanser) - scenefoto 3.jpg
Wim Lanser

Ware liefde overwint alles

Belle en het Beest - (Wim Lanser) - scenefoto 2.jpg
Wim Lanser

Ware liefde overwint alles

Van Hoorne Entertainment

Belle en het Beest

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Het magische sprookje is de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Belle wordt afwisselend gespeeld door Sita Vermeulen en Bettina Holwerda. Trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed naar Cool! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Ontmoet Belle na afloop tijdens de meet & greet!

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

Ook leuk!