Lessen & cursussen
Esther Groenenberg & band - Back to the garden (Dirk Schreuders) - persfoto.jpg
Dirk Schreuders

Neem een duik in de kleurrijke seventies

Esther Groenenberg & band - Back to the garden (Dirk Schreuders) - sfeerfoto.jpg
Anya

Neem een duik in de kleurrijke seventies

Esther Groenenberg & band

Back to the garden

In Back to the garden duikt Esther Groenenberg in het repertoire van o.a. Carly Simon, Janis Ian en Karen Carpenter. Liedjes uit de kleurrijke seventies, waarin de singer-songwriterscene opbloeide. Dankzij de formidabele stemmen van haar band krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills & Nash een plek op de setlist. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor te laat geboren zijn.

Over Esther Groenenberg & band
Liefhebbers kennen Esther Groenenberg onder meer van The Bluebettes waar ze zowel zingt als speelt op de toetsen. Twee van de bandleden spelen bij de Nederlandse tributeband Her Majesty.

Goed om te weten
Om voorstellingen bij Cool te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. Na het tonen van een geldig toegangsbewijs hoeft er géén anderhalve meter afstand meer te worden gehouden. Dit betekent dat er sprake is van de standaard placering in de theaterzaal. Lees hier meer over je theaterbezoek.

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan, dan hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren!
 

Ook leuk!