Lessen & cursussen
Anderhalvemeter-sessies (fotograaf onbekend) - band 3.jpeg

Ontdek talent!

Rose Marin

Anderhalvemetersessies

Ontdek tijdens de Anderhalvemetersessies in Cool de beste bands uit Heerhugowaard en omstreken. Op vrijdagavond 11 december is het de beurt aan Rose Marin!

Muziek op papier zetten is voor Rose Marin dé manier om haar meest persoonlijke verhalen en gedachten te vertellen. Met haar oprechte songs brengt ze herkenbare situaties tot leven in ieders eigen verbeelding. Haar stijl is een betoverende mix van country en folk, verbonden in haar Zuid-Afrikaanse roots. Naast optreden op onder andere Altersonic (Eurosonic Noorderslag) in Groningen en NPO Radio 2 (Leo Blokhuis) stond de jonge Haarlemse al op line-ups met artiesten als Miss Montreal, Waylon en Golden Earring. René Bremmers (bekend van zijn radioprogramma The Basement bij RTV 80) vraagt Rose tussen de sets door het hemd van het lijf. Wat zijn bijvoorbeeld haar toekomstplannen?

Quarantine Songs
Zoals bij veel artiesten viel de agenda van Rose Marin begin maart 2020 weg. Toch zat ze niet stil en begon ze een nieuw concept genaamd Quarantine Songs. Mensen konden een verzoek indienen voor een liedje speciaal voor een dierbare. Rose schreef de songs op maat en publiceerde ze online via Facebook. Ook nu de agenda weer een beetje gevuld raakt, blijven dit soort verzoeken binnenstromen en gaat ze door met het schrijven van gepersonaliseerde songs.

Geniet gratis van een heerlijke avond muziek - uiteraard op veilige afstand - in Cool! In verband met de persoonsregistratie is het reserveren van het gratis ticket verplicht.

 

muziek | singer-songwriter
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 0,00
    Wachtrij
  • Pauze: Nee Rodi Media zaal
    • 1e rang € 0,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!