Lessen & cursussen
Orkater - Alles komt goed - (Ruben Wijnstok) - Publiciteitsfoto.jpg
Ruben Wijnstok

Op zoek naar hoop

Orkater

Alles Komt Goed

In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Kies dan voor een stoel op rij 8 of bel met onze servicebalie via 072 534 76 62.

In een wereld die op zijn kop staat gaan zes personages, waaronder Geert Lageveen en Leopold Witte, op zoek naar hoop. Naar een andere blik, een positief geluid, een veelbelovende toekomst.

In het voorjaar schreven Lageveen en Witte een voorstelling over het gedrag van mensen in een crisis. En toen kwam er een crisis. En honderden nieuwe vragen. De antwoorden hiervoor vonden ze in het boek De Pest van Camus, waarin een stadje maandenlang in quarantaine leeft vanwege een dodelijk virus. Alles komt goed is een theatervoorstelling die werkt als een shot serotonine.

Regie Belle van Heerikhuizen
Concept & tekst Geert Lageveen en Leopold Witte
Muziek Erik van der Horst en Radek Fedyk
Spel Myrthe Burger, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Geert Lageveen, Leopold Witte, Radek Fedyk en Erik van der Horst

Zaalindeling & ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Onze theaterzaal is omgetoverd tot een prachtige intieme én veilige zaal, neem alvast een kijkje! Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

toneel
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 24,00
    Inclusief consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!