Lessen & cursussen
Louise Korthals - Alles is er - (Astrid Verhoef) - campagnebeeld liggend.jpg
Astrid Verhoef

Muzikale confrontatie met alles

Louise Korthals - Alles is er - (Jaap Reedijk) - scenefoto 1.jpg
Jaap Reedijk

Muzikale confrontatie met alles

Louise Korthals - Alles is er - (Jaap Reedijk) - scenefoto 2.jpg
Jaap Reedijk

Muzikale confrontatie met alles

Louise Korthals

Alles is er

In verband met gezondheidsproblemen van Louise Korthals is deze voorstelling geannuleerd. Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Ze schuurt langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch? 

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Alles is er is haar derde programma en werd unaniem lovend ontvangen.

Regie Olivier Diepenhorst

Inclusief consumptie
Ieder entreeticket is inclusief één consumptie per persoon. Na afloop van de voorstelling staat er een drankje voor je klaar in ons Café of de foyer.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

cabaret
  • Rodi Media zaal
    • 1e rang € 22,75
    Inclusief garderobe en consumptie
    Bestel kaarten

Ook leuk!