Lessen & cursussen
Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - publiciteitsfoto liggend.jpg

Soul with a capital S

Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - scenefoto  (4).jpg

Soul with a capital S

Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - scenefoto  (5).jpg

Soul with a capital S

Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - scenefoto  (1).jpg

Soul with a capital S

Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - scenefoto  (3).jpg

Soul with a capital S

Tribute to the soul 60's - (fotograaf onbekend) - scenefoto  (2).jpg

Soul with a capital S

A Tribute to the Soul of the 60's

A Tribute to the Soul of the 60's

In de wervelende voorstelling A Tribute to the Soul of the 60’s wordt het publiek meegenomen naar de Verenigde Staten in de roerige jaren 60. De mooie, grappige, ontroerende en soms ook schrijnende verhalen zijn de basis voor een muzikale rondreis langs alle monumenten van de soul uit die tijd.

Je gaat bijvoorbeeld heel anders naar Sittin’ on the dock of the bay luisteren als je weet dat Otis Redding voor dit nummer een compleet andere sound zocht. Ook komt het publiek erachter dat Led Zeppelin zonder Dusty Springfield waarschijnlijk nooit bekend geworden was. En dat soul eigenlijk een afkorting is. En dat de moord op Sam Cooke officieel wel opgelost is, maar dat er nog steeds vele raadsels hieromtrent zijn. Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk de heerlijke muziek. Alle grote sterren uit die periode komen voorbij. Aretha Franklin, Ray Charles, Sam & Dave, Wilson Pickett en nog veel meer.

Vocalisten Marjon van Iwaarden en Spencer Croes brengen, samen met de 6-koppige begeleidingsband, de mooie ballads, de dansbare, funky nummers en de grote soulklassiekers.

Goed om te weten
Indien de voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

Ook leuk!