Lessen & cursussen
Filmclub Cool - A Star is Born (1976) - (Warner Bros.) - scène 2.jpg
Warner Bros. Entertainment

Tijdloos liefdesverhaal over roem, authenticiteit en illusie

Filmclub Cool - A Star is Born (1976) - (Warner Bros.) - poster 1.jpg
Warner Bros. Entertainment

Tijdloos liefdesverhaal over roem, authenticiteit en illusie

Filmclub Cool - A Star is Born (1976) - (Warner Bros.) - scène 1.jpg
Warner Bros. Entertainment

Tijdloos liefdesverhaal over roem, authenticiteit en illusie

Filmclub Cool

A Star Is Born

Let op: online kan je alleen reserveren voor een gezelschap met een even aantal. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

A Star is Born verteld het tijdloze verhaal van een zangeres die haar stem en publiek weet te vinden. De in verval geraakte Rock & Roll artiest John Howard (Kris Kristofferson) ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende zangeres Esther (Barbra Streisand). Ze heeft haar droom om beroemd te worden opgegeven, totdat John haar aanmoedigt en in de spotlight zet. Esther's succes groeit, maar ondertussen heeft John steeds meer moeite om in haar schaduw te staan.

Reserveren
De stoelen in onze Rodi Media zaal zijn momenteel ingedeeld in setjes van 2. Dit betekent dat je met twee personen (ongeacht wel of niet uit één huishouden) naast elkaar kunt zitten. Kom je graag met een oneven aantal? Reserveer dan bij onze servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62.

ProtoCool
Veiligheid en gezondheid van onze gasten én medewerkers staan uiteraard voorop. Wij verzoeken je vriendelijk ons ProtoCool rondom de maatregelen van COVID-19 goed door te lezen voordat je Cool bezoekt.

 

film
  • Pauze: Ja Rodi Media zaal
    • 1e rang € 8,00
    Bestel kaarten

Ook leuk!